La Terra

Добре дошли в модерния, светъл и уютен ресторант La Terra, където съчетаваме изискан интериор, нежно ухание на прясно изпечен хляб и спокойствие, създавано от нашият професионален екип.

Стилният индустриален дизайн на нашето заведение е във вълнуващ контраст с топлото усещане – сякаш сме на гости на голяма флорентинска фамилия. Точно такова е и стълпкновението около авторските пици на Радостин Кирязов.

#хралупата

Дървото на живота е израснало от дълбините на ресторанта, в който се връщаме към корените на вкуса. Символично в него се пускат монети за късмет или листчета с написани желания, които се даряват благотворително. Всички вярваме в неговата сила и положителна енергия. Точно това влагаме и в нашата работа.

Запознайте се с Шеф Радостин Кирязов!

Винаги усмихнат, сърдечен, добронамерен и очаквано в този ред, джентълмен. Когато се е родил, със сигурност някоя фея го е нарекла да даде най-доброто от себе си в майсторенето на пици. Нещо, което много хора по света правят, но никой като него. Друга фея му е предрекла да е гражданин на света – да обикаля специализирани изложения, да представя най-добрите пещи в бранша и да обучава нови последователи. Третата фея безспорно му е дала непринуденото отношение към хората. За да си добър занаятчия, е нужна любов. Огромна.

„Занаятът си е занаят, имаш желание, развиваш се. Добрият човек обаче иска да дава от себе си, без да заделя. Готов е да подаде ръка, да те пренесе в неговия мир, галантно да те повлече в света на качествената пица, да те дари с усмивката си, казвайки без думи: добрата храна е като любовта, винаги искаш най-доброто за себе си. „

Шеф Радостин Кирязов

РОСИДИ

„Съчетавайки своите имена, Роси и Еди Куриян, поставихме основите на РОСИДИ през 2008 г. По-късно към нас се присъедини и Петър Георгиев. Вината Росиди произвеждаме от собствени лозя в с. Николаево, като те са предназначени основно за ресторанти, специализирани магазини и ценители.

Нашият стремеж винаги е бил да изградим трайно и качествено взаимоотношение със своите клиенти, като бъдем автентични, иновативни и отстояваме своите цености и философия.

Вината като краен продукт на нашата любов, приятелство и усилия, трябва да отразяват тероара и основните сортови характеристики. Те не трябва да бъдат комерсиален продукт, умишлено шлифован за да допадне на определена група консуматори!“

Еди Куриян